Dags att förhandla om bolån?

Är det dags för dig att teckna ett bolån, eller kommer du i framtiden att behöva hjälp med att förhandla angående ditt bolån? Då ska du vända dig till MyLoan och göra en intresseanmälan så förhandlar de fram ditt nya bolån lägst ränta. Du kan även ta reda på dina möjligheter att låna direkt på deras hemsida. Det är tryggt, enkelt och dessutom helt kostnadsfritt. Du kan antingen ringa dem eller så kan du fylla i formuläret på deras hemsida.

Deras telefonlinje är dock öppen till 21 varje måndag till torsdag så att du alltid kan prata med dem direkt, även om det är så att du jobbar sent. På fredagar stänger telefonlinjen istället vid fyra, men trots att det är helg kan du alltid fylla i deras formulär direkt på nätet och även då få svar inom ett fåtal minuter angående dina lånemöjligheter. Dessutom gör man enbart en kreditupplysning på dig.

Ansök via MyLoan.

När du fyller i formuläret på deras hemsida börjar du med att välja vilken typ av ansökan som du vill göra. Du kan samla dina privatlån, låna till en bil, renovera för pengarna, låna till din båt, till att resa eller till något helt annat. Därefter fyller du enkelt i hur mycket pengar som du vill låna. Du kan låna upp till 400 000 kronor och därefter välja mellan hur länge som du vill betala tillbaka pengarna. Som mest måste du ha betalat tillbaka dem inom 15 år.

Du måste vara över 18 år för att göra ett lån via MyLoan, och du måste även ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor samt vara helt fri från betalningsanmärkningar. Om du uppfyller dessa krav finns det en stor sannolikhet att du får låna pengarna du behöver, oavsett vad det är som du behöver dem till. Det är alltid snabbt, tryggt och enkelt.